Βρες τον μοναδικό κωδικό
που θα βρεις στις συσκευασίες των Αβγών Τσακίρη
* ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ
ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΩ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ E-MAIL ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ TSAKIRIS FAMILY Α.Ε.
• διαβάστε τους όρους συμμετοχής εδώ
ΥΠΟΒΟΛΗ

Όροι Συμμετοχής “#FTIAXEVALITSA ΓΙΑ ΠΑΡΙΣΙ”

1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η εταιρεία με την επωνυμία «ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» και έδρα τη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης (εφ’ εξής ο «Διοργανωτής»), προκηρύσσει διαγωνισμό (εφ’ εξής ο «Διαγωνισμός») με τίτλο “#Ftiaxevalitsa για Παρίσι” στο πλαίσιο προώθησης του brand «Αβγά “Καλημέρα” Τσακίρη», ο οποίος θα διενεργηθεί δια της υποβολής κωδικού στον διαδικτυακό τόπο www.ftiaxevalitsa.gr, (περαιτέρω ο «Διαδικτυακός Τόπος»), στο πλαίσιο προώθησης του brand «Αβγά “Καλημέρα” Τσακίρη», την οργάνωση και τη λειτουργία του οποίου έχει αναλάβει για λογαριασμό της η εταιρεία με την επωνυμία «VITAMIN MEDIA» (εφ’ εξής η «Διαφημιστική») που έχει αναλάβει την οργάνωση και τη λειτουργία του Διαγωνισμού για λογαριασμό του Διοργανωτή.

2. Δικαίωμα Συμμετοχής στον Διαγωνισμό. Στον διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος όσοι διαμένουν στην Ελλάδα μόνιμα και νόμιμα. Όσοι δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό μόνο μέσω του ασκούντος τη γονική μέριμνα, ο οποίος θα παρίσταται υποχρεωτικά κατά την παραλαβή του δώρου.

3. Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων. Από την ενέργεια αποκλείονται όσοι εμπίπτουν στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) οι εργαζόμενοι του Διοργανωτή και της Διαφημιστικής (β) τα πρόσωπα συγγένειας α’ βαθμού με τους ανωτέρω υπό (α) εργαζόμενους και οι σύζυγοι των εργαζόμενων αυτών. Ο αποκλεισμός μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε φάση της ενέργειας ακόμα και κατά το στάδιο παράδοσης των Δώρων.

4. Διάρκεια του Διαγωνισμού. Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί ως εξής: Από 12/11/2018 έως και 28/02/2019. Οποιαδήποτε συμμετοχή εκτός αυτών των ορίων θεωρείται άκυρη και δε λαμβάνεται υπόψη στην ανάδειξη νικητών.

5. Τρόπος Συμμετοχής στον Διαγωνισμό. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στον Διαγωνισμό θα πρέπει να ακολουθήσουν την εξής διαδικασία: Στο εσωτερικό τμήμα του αυτοκόλλητου, το οποίο θα βρίσκεται σε κάθε συσκευασία των προϊόντων: Αβγά Καλημέρα Τσακίρη, Αβγά bioNatural Βιολογικής Γεωργίας Τσακίρη, Αβγά Ελευθέρας Βοσκής Τσακίρη, Αβγά Ω3 Τσακίρη, Αβγά Μικρά 53gr Τσακίρη, Αβγά Μεσαία 53-63gr Τσακίρη, Αβγά Μεγάλα 63-73gr Τσακίρη, Eggyplay, και φέρει τη σήμανση του διαγωνισμού «Ftiaxevalitsa» θα υπάρχει τυπωμένος ένας (1) μοναδικός 5ψήφιος κωδικός, τον οποίο θα πρέπει κάθε συμμετέχων να καταχωρεί μέσω του Διαδικτυακού Τόπου, συμπληρώνοντας υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμο, την περιοχή κατοικίας του και τη διεύθυνση του ηλεκτρονική ταχυδρομείου του (mail) προς ενημέρωσή του σε περίπτωση κλήρωσής του.

Κάθε κωδικός είναι μοναδικός και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά. Ο κάθε κωδικός αντιστοιχεί σε μία μόνο συμμετοχή. Κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα πολλαπλών συμμετοχών με διαφορετικούς κωδικούς. Οι συμμετέχοντες που θα καταχωρήσουν τον κωδικό τους στον Διαδικτυακό Τόπο θα ενημερώνονται με απευθείας μήνυμα το οποίο θα εμφανίζεται στη συσκευή τους, σε περίπτωση που έχουν κερδίσει κάποιο από τα παρακάτω δώρα εκτός του 1ου δώρου που αντιστοιχεί στο ταξίδι 4 ημερών για 2 άτομα στο Παρίσι, και θα λαμβάνουν ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (mail) που θα επιβεβαιώνει τη συμμετοχή τους. Στο εν λόγω mail θα πρέπει να απαντήσουν αναγράφοντας τα στοιχεία παραλήπτη για την αποστολή του δώρου και να επισυνάψουν φωτογραφία από τον κερδοφόρο κωδικό που καταχώρησαν. Στην περίπτωση που οι συμμετέχοντες δεν κερδίσουν ένα από τα 100 δώρα, θα λαμβάνουν ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (mail) το οποίο θα τους ενημερώνει πως μπαίνουν στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο, το ταξίδι στο Παρίσι.

Τα αρχεία τα οποία θα τηρεί ο Διοργανωτής, ή η Διαφημιστική, κατ’ εντολή και για λογαριασμό του, με τα ανωτέρω στοιχεία των συμμετεχόντων θα συνιστούν πλήρη απόδειξη αναφορικά με τη λήψη οποιασδήποτε συμμετοχής στο Διαγωνισμό από το σύστημα του Διοργανωτή και την εγκυρότητα της συμμετοχής αυτής.

6. Δώρα. Τα δώρα του Διαγωνισμού (περαιτέρω τα «Δώρα») είναι:

  • Ένα (1) ταξίδι 4ων ημερών για δύο άτομα στο Παρίσι
  • Είκοσι πέντε (25) βραστήρες αβγών
  • Είκοσι πέντε (25) σετ egg gadget
  • Είκοσι πέντε (25) σετ αβγοθήκες – τουβλάκια eggyplay
  • Είκοσι πέντε (25) πακέτα κωδικών Tsakiris Family

Τα Δώρα είναι προσωπικά και οι νικητές του Διαγωνισμού δεν έχουν το δικαίωμα ανταλλαγής τους με χρήματα ή άλλα αντικαταστατά πράγματα.

7. Τρόπος Ανάδειξης Νικητών. Tρόπος ανάδειξης 1ου νικητή: Ο μεγάλος νικητής του 4ήμερου ταξιδιού στο Παρίσι, όπως και ένας (1) επιλαχόντας θα αναδειχθούν την 5η Μαρτίου 2019 στις 12 το μεσημέρι, στα γραφεία της Διαφημιστικής, παρουσία δικηγόρου, καθώς και του νόμιμου εκπροσώπου της Διαφημιστικής. Η κλήρωση θα αναδείξει 1 νικητή που θα κερδίσει 2 εισιτήρια με προορισμό το Παρίσι (Τα εισιτήρια είναι 2 round trip tickets economy class για Παρίσι (με όλους τους φόρους πληρωμένους) και διαμονή σε ξενοδοχείο 3ων ή 4ων αστέρων. Η αναχώρηση μπορεί να γίνει από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. Το ταξίδι θα πρέπει να πραγματοποιηθεί από 30/03/2019 έως 31/06/2019 και απαιτείται έγκαιρη κράτηση κατόπιν διαθεσιμότητας συγκεκριμένου ναύλου. Ο τυχερός του 4ήμερου ταξιδιού στο Παρίσι θα ενημερωθεί τηλεφωνικά από την Διαφημιστική εντός τριών [3] εργάσιμων ημερών από την διενέργεια της κλήρωσης, σχετικά με την ανακήρυξή του ως τυχερό.

Οποιαδήποτε ενέργεια ή συμπεριφορά κάποιου συμμετέχοντος κριθεί (ακόμη και βάσει ενδείξεων) από τον Διοργανωτή παράνομη ή καταχρηστική, τότε αυτός θα έχει το δικαίωμα να τον αποκλείσει τελείως από το Διαγωνισμό. Κάθε υποψία υποκλοπής των μοναδικών κωδικών χωρίς την αγορά συσκευασίας οδηγεί σε καθολικό αποκλεισμό από τον διαγωνισμό.

8. Ενημέρωση για την κατακύρωση του Δώρου. Μετά την λήξη του διαγωνισμού και τη επιβεβαίωση των στοιχείων, το όνομα του τυχερού νικητή για το ταξίδι στο Παρίσι θα αναρτηθεί στο Διαδικτυακό τόπο (https://www.ftiaxevalitsa.gr) όπου θα παραμείνει για δεκαπέντε (15) ημέρες.

Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον 1ο τυχερό του Διαγωνισμού εντός χρονικού διαστήματος τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ή σε περίπτωση που ο τυχερός δεν επικοινώνησε για οποιοδήποτε λόγο (συμπεριλαμβανομένων και των τυχερών και της ανωτέρας βίας) με το Διοργανωτή εντός του ανωτέρω χρονικού διαστήματος, ή σε περίπτωση που σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο κριθεί ότι η συμμετοχή του δεν ήταν έγκυρη, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού Δώρου, το οποίο γεννάται στον επιλαχόντα που έχει αναδειχθεί από την αντίστοιχη κλήρωση.

Εάν κατόπιν της παραπάνω διαδικασίας δεν καταστεί δυνατή ούτε η επικοινωνία με τον επιλαχόντα -και κάθε επόμενο επιλαχόντα- ή εάν κριθεί ότι η συμμετοχή του είναι άκυρη, τότε ο Διοργανωτής δικαιούται να διαθέσει το Δώρο κατά την απόλυτη κρίση του.

Ως «έγκυρη συμμετοχή» κατά τα ανωτέρω, νοείται οποιαδήποτε συμμετοχή στο Διαγωνισμό για την οποία ισχύουν αθροιστικά τα κατωτέρω:
(α) έχει διενεργηθεί σύμφωνα με τους παρόντες όρους που έχουν αναρτηθεί στο Διαδικτυακό Τόπο, www.ftiaxevalitsa.gr, και δεν αντιβαίνει στην εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία, στα χρηστά ήθη και στη δημόσια τάξη,
(β) έχει υποβληθεί σύμφωνα με τη διαδικασία που περιγράφεται στο άρθρο 5 ανωτέρω,
(γ) δεν αποτελεί, κατά την κρίση του Διοργανωτή, αυτή καθ’ εαυτή η συμμετοχή προϊόν παράνομης τεχνικής επιρροής στα συστήματα του Διοργανωτή ή εν γένει απάτης ή αθέμιτης παρεμβολής του συμμετέχοντα ή τρίτου.
(δ) έχει υποβληθεί και έχει καταχωρηθεί στα συστήματα του Διοργανωτή, εντός του χρονικού διαστήματος από την Έναρξη μέχρι τη Λήξη του Διαγωνισμού.

Ειδικότερα προβλέπεται ότι αν διαπιστωθεί ότι οποιοσδήποτε συμμετέχων στο Διαγωνισμό παραβιάζει ή υπάρχουν βάσιμες υπόνοιες ή και απλές ενδείξεις ότι επιχειρεί να παραβιάσει το δίκτυο, σύστημα ή λογισμικό του Διοργανωτή με αντικανονικές ενέργειες, ρητά συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης εισαγωγής ανύπαρκτων / μη έγκυρων κωδικών, η συμμετοχή του στο Διαγωνισμό ακυρώνεται πάραυτα και ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να αναφέρει το ζήτημα στις αρμόδιες Αρχές και να διεκδικήσει αποζημίωση από τα αρμόδια Δικαστήρια για κάθε θετική ή αποθετική ζημία που τυχόν έχει υποστεί από τις παραπάνω ενέργειες.
Οι συμμετέχοντες φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη για την πλήρη και ορθή συμπλήρωση και υποβολή των στοιχείων τους. Ο Διοργανωτής δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για δηλώσεις συμμετοχής που απωλέσθησαν ή έφεραν λανθασμένα ή ελλιπή στοιχεία. Οι εγγραφές που δεν συμφωνούν με τους παρόντες Όρους θα τεθούν εκτός κληρώσεως.

Οι νικητές του Διαγωνισμού θα παραλάβουν τα Δώρα τους με courier με έξοδα του Διοργανωτή στη διεύθυνση που θα υποδείξουν κατά την ως άνω επικοινωνία με το Διοργανωτή ή/και τη Διαφημιστική σύμφωνα με τα ανωτέρω. Τα δώρα θα αποσταλούν εντός τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών στους νικητές του Διαγωνισμού από την ημερομηνία γνωστοποίησης της ταχυδρομικής τους διεύθυνσης, μετά από συνεννόηση με τον τυχερό ως προς την ακριβή ημέρα παραλαβής του Δώρου. Κατά την παραλαβή του Δώρου του ο νικητής/νικήτρια υποχρεούται να συμπληρώσει και υπογράψει την Δήλωση Αποδοχής Δώρου (περαιτέρω η «Δήλωση Αποδοχής Δώρου»), επιδεικνύοντας την αστυνομική ταυτότητά του ή διαβατήριο εν ισχύ.

9. Άρνηση αποδοχής των Δώρων. Ως μη αποδοχή ορίζεται η μη εμφάνιση του νικητή, παρότι έχει ειδοποιηθεί για το δώρο του, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος το οποίο ορίζεται από τους παρόντες όρους.

10. Ευθύνη. Ο Διοργανωτής δεν θα ευθύνεται στην περίπτωση που για οποιοδήποτε τεχνικό λόγο είναι αδύνατη η λήψη και καταχώρηση συμμετοχής στο σύστημα του Διαδικτυακού Τόπου. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη του Διοργανωτή θα περιορίζεται σε πράξεις ή παραλήψεις του από δόλο ή βαρεία αμέλεια και σε καμία περίπτωση δε θα εκτείνεται σε τυχερά γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας.

Ο Διοργανωτής δεν αναλαμβάνει καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης σε χώρους διαδικτύου ή την παροχή διευκολύνσεων σε κάθε ενδιαφερόμενο. Η πρόσβαση στον Διαδικτυακό Τόπο επιτρέπεται μόνο υπό τους όρους λειτουργίας του οικείου διακομιστή (server) και τις τεχνικές και λοιπές προϋποθέσεις και προδιαγραφές του Διαγωνισμού.

11. Δημοσιότητα. Οι όροι συμμετοχής της ενέργειας έχουν αναρτηθεί στους Διαδικτυακούς Τόπους.

12. Με την υποβολή συμμετοχής στο παρόντα διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες συνομολογούν και αποδέχονται αυτομάτως ότι τα τυχόν δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που απορρέουν από την απάντηση-σχόλιο που αναρτά έκαστος και τα τυχόν tags σε άλλα πρόσωπα τα οποία αναρτούν, μεταβιβάζονται ανεπιφύλακτα, ανέκκλητα και απεριόριστα στον Διοργανωτή, ο οποίος αποκτά κάθε δικαίωμα να τα χρησιμοποιεί, επεξεργάζεται, αναπαράγει, τροποποιεί και δημοσιεύει σε κάθε είδους έντυπα, διαδικτυακούς τόπους και οποιοδήποτε διαφημιστικό μέσο διαθέτει για τη διαφήμιση και προώθηση του διαγωνισμού, χωρίς να απαιτείται η προηγούμενη συναίνεση των συμμετεχόντων, ως τέτοιας λογιζόμενης της συμμετοχής τους στο διαγωνισμό και χωρίς υποχρέωση καταβολής αμοιβής ή άλλη υποχρέωση έναντι αυτών.

13. Ο Διοργανωτής και η «VITAMIN MEDIA» δεν φέρουν καμία ευθύνη, άμεση ή έµµεση, έναντι τρίτων για το περιεχόμενο το οποίο δεν θα πρέπει να είναι αντίθετο με το Νόμο και τα ήθη, και ειδικότερα για τυχόν παραβίαση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και κάθε είδους δικαιωμάτων τρίτων σε σχέση ή εξ αφορμής του περιεχομένου. Με την υποβολή της συμμετοχής τους οι συμμετέχοντες δηλώνουν ότι τα προσωπικά τους στοιχεία είναι ακριβή και αληθή, είναι ενήλικοι άνω των 18 ετών, η προσωπικότητά τους δεν προσβάλλεται από τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό, δεν προσβάλλουν δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικά δικαιώματα, προσωπικά δεδομένα, ή το δικαίωμα της προσωπικότητας οποιουδήποτε τρίτου ότι διαθέτουν κάθε απαιτούμενη άδεια και δικαίωμα για το περιεχόμενο αυτό για το οποίο φέρουν την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη.

14. Οι συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της TSAKIRIS FAMILY ή συνδεδεμένων εταιρειών.

15. Δήλωση Ιδιωτικότητας

Ο Διοργανωτής ενεργώντας ως υπεύθυνος επεξεργασίας, καθώς και τρίτοι που εκτελούν την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων αυτών κατ’ εντολήν και για λογαριασμό του, όπως η “ VITAMIN MEDIA” συλλέγει προσωπικά δεδομένα (πληροφορίες δηλαδή από τις οποίες ένα άτομο μπορεί άμεσα ή έμμεσα να ταυτοποιηθεί) απευθείας από τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό, για τους σκοπούς του διαγωνισμού και της μέσω αυτού διαφήμισης του Διαγωνισμού και των προϊόντων του στα ΜΜΕ, διατηρούσα το δικαίωμα να ανακοινώνει τα ονόματα των νικητών στους δικτυακούς τόπους και μέσω των ΜΜΕ. Ο νικητής με τη συμμετοχή του, συναινεί ανεπιφύλακτα στα ανωτέρω χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως και ρητώς δηλώνει ότι τα ως άνω δεν προσβάλουν καμία πτυχή της προσωπικότητάς του.

Τα προσωπικά δεδομένα μπορεί να αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας με αυτοματοποιημένες ή/και μη αυτοματοποιημένες μεθόδους. Τα υποκείμενα των δεδομένων, δια της συμμετοχής τους στο διαγωνισμό και της μέσω αυτής συγκατάθεσής τους στους όρους που τον διέπουν, περιλαμβανομένης της παρούσας δήλωσης, χορηγούν την ανεπιφύλακτη συναίνεσή τους στην επεξεργασία των δεδομένων τους. Σε περίπτωση που οι συμμετέχοντες κοινοποιήσουν στον Διοργανωτή προσωπικά δεδομένα τρίτων προσώπων ή του επιτρέψουν να τα συλλέξει, αναγνωρίζουν ότι είναι υποχρεωμένοι να λάβουν και δηλώνουν ρητά ότι έχουν λάβει τη συναίνεση των προσώπων αυτών, τους έχουν ενημερώσει για το περιεχόμενο των όρων του διαγωνισμού και της παρούσας Δήλωσης, έχουν την εξουσιοδότηση να κοινοποιήσουν στον Διοργανωτή αυτά τα δεδομένα και του επιτρέπουν να τα χρησιμοποιήσει σύμφωνα με τα εδώ προβλεπόμενα. Αναλαμβάνουν δε να απαλλάξουν από κάθε ευθύνη και να αποζημιώσουν τον Διοργανωτή και κάθε τρίτο που ενεργεί για λογαριασμό του για κάθε ζημία ή ηθική βλάβη υποστούν από την παραβίαση της ως άνω υποχρέωσης.

Τα δεδομένα που ο Διοργανωτής ενδέχεται να συλλέξει στα πλαίσια του διαγωνισμού και να αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας σε έντυπη ή/και ηλεκτρονική μορφή, περιλαμβάνουν: ονοματεπώνυμο, e-mail, ταχυδρομική διεύθυνση και τηλέφωνο (για την περίπτωση αποστολής δώρου στον νικητή), ΑΔΤ (για επαλήθευση στοιχείων).

Αποδέκτες των προσωπικών δεδομένων ενδέχεται να είναι τρίτες εταιρείες/πάροχοι υπηρεσιών (εταιρείες μάρκετινγκ, ΙΤ), εγκατεστημένοι εντός ή/και εκτός ΕΟΧ, ενεργούντες ως εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό του Διοργανωτή, περιλαμβανομένης της «VITAMIN MEDIA» που συνδράμουν τον Διοργανωτή κατά την εκτέλεση του Διαγωνισμού. Στις περιορισμένες και αναγκαίες περιστάσεις που προσωπικά δεδομένα διαβιβάζονται εκτός του Ε.Ο.Χ., ο Διοργανωτής εφαρμόζει ένα σύνολο μηχανισμών, προκειμένου να διασφαλίζει το απόρρητο και την ασφάλεια των δεδομένων: τυποποιημένοι συμβατικοί όροι για τη διαβίβαση δεδομένων σε τρίτες χώρες, πιστοποίηση Ασπίδας Προστασίας Ιδιωτικότητας, συνιστούν ορισμένες από τις εγγυήσεις που χρησιμοποιεί ο Διοργανωτής (ή τρίτοι ενεργούντες για λογαριασμό του), προκειμένου να διασφαλίζει την προστασία των δεδομένων.

Ο Διοργανωτής θα διατηρεί τα δεδομένα των συμμετεχόντων (ή τρίτων σύμφωνα με τα ανωτέρω οριζόμενα) για όσο διάστημα είναι αναγκαίο σύμφωνα με τους σκοπούς για τους οποίους αποκτήθηκαν, όπως περιγράφεται στην παρούσα Δήλωση. Τα κριτήρια που χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό της περιόδου διατήρησης περιλαμβάνουν: i) το χρονικό διάστημα που διατηρείται η μεταξύ του Διοργανωτή και των συμμετεχόντων σχέση, ii) αν υπάρχει νομική υποχρέωση με την οποία ο Διοργανωτής οφείλει να συμμορφωθεί iii) αν η διατήρηση των δεδομένων απαιτείται σύμφωνα με τη νομική θέση του Διοργανωτή (π.χ. δικαστικές διαφορές).

Ως υποκείμενα των προσωπικών τους δεδομένων οι συμμετέχοντες έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν πρόσβαση στα δεδομένα τους, διόρθωση, ενημέρωση ή διαγραφή αυτών, το δικαίωμα να περιορίσουν ή να εναντιωθούν στην επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων, καθώς και το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Ο Διοργανωτής θα ανταποκριθεί στο αίτημά τους σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων από τον Διοργανωτή ή για την άσκηση οιουδήποτε δικαιώματος, οι συμμετέχοντες μπορούν να επικοινωνήσουν με αυτήν αποστέλλοντας επιστολή:

TSAKIRIS FAMILY
Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης, ΤΚ 54500 ή email: info@tsakirisfamily.gr

16. Ανάκληση Προκήρυξης – Τροποποίηση Όρων. Ο Διοργανωτής δικαιούται να ανακαλέσει την προκήρυξη του Διαγωνισμού ή να τροποποιήσει τους παρόντες όρους (συμπεριλαμβανομένης και της διάρκειας του Διαγωνισμού και της ημερομηνίας διεξαγωγής των κληρώσεων), ενημερώνοντας σχετικά μέσω του Διαδικτυακού Τόπου, με ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης/ τροποποίησης αυτής την ημερομηνία της σχετικής ενημέρωσης.

17. Πληροφορίες. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την ενέργεια οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος μπορεί να καλεί στο τηλέφωνο: 2310 787 545, από Δευτέρα έως Παρασκευή (εξαιρουμένων αργιών) και από τις 10:00 έως τις 14:00.

18. Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δωσιδικία. Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με την ενέργεια, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Αθήνας.

19. Αποδοχή των όρων. Με τη συμμετοχή στον Διαγωνισμό εξυπακούεται ότι κάθε συμμετέχων έχει διαβάσει τους όρους συμμετοχής, τους γνωρίζει και τους αποδέχεται πλήρως. Η συμμετοχή στην ενέργεια προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των εδώ προβλεπόμενων όρων και συνεπάγεται την συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση ή απαίτηση κατά του Διοργανωτή. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει από κάθε νικητή πριν από την παραλαβή του δώρου να υπογράψει σχετική δήλωση αποδοχής των όρων του διαγωνισμού και αποδοχής του δώρου, προσκομίζοντας τα από τον Διοργανωτή αιτούμενα αποδεικτικά της ταυτότητάς του έγγραφα.

Θεσσαλονίκη, 12/11/2018
Για τη Διοργανώτρια